Over Grosfeld Interieurbouw & Trappen

Opgericht in 2001 door Steffan Grosfeld

Grosfeld Interieurbouw levert hoogwaardig maatwerk in houten trappen, meubels en interieur voor particulieren, bedrijven en architecten.

Ambachtelijke vaardigheden en degelijke materialen

Grosfeld Interieurbouw is opgericht in 2001 door Steffan Grosfeld. Ik heb een opleiding houtbewerking aan het Sint Jan in Maaseik BE gevolgd. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Wij zijn een klein bedrijf, waardoor de lijnen kort zijn en makkelijk te bereiken.

Grosfeld Interieurbouw levert hoogwaardig maatwerk in houten trappen, meubels en interieur voor particulieren, bedrijven en architecten. Ambachtelijke vaardigheden en degelijke materialen zijn de basis van mijn vakmanschap. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en behoeften en denken mee, daarbij maken we een inventarisatie van de mogelijkheden en eventuele beperkingen. Zo ontvangt u een goed advies en een product waar u uw leven lang plezier van heeft. Met een uitzonderlijke goed prijs-kwaliteitverhouding.

Werken met mooi en verschillende houtsoorten is voor ons de basis. Combinaties met staal, rvs, smeedwerk en glas zijn bij ons ook in goede handen. Wat stijl betreft kunt u bij ons ook alle kanten op: strak, klassiek, modern en landelijk.

Grosfeld interieurbouw laat je verbazen!

Interieurbouw

Ontwerpen, bouwen, verbazen!

Trappenbouw

Trappen op maat gemaakt, zelfs naar de zolder!